harga Minyak Naik lagi

Ini yang malas nak dengar - pasai iklim minyak tak boleh keluar harga minyak naik.

Mengikut Dato Seri Najib Tun Razak petikan dari
Encik Paul Tan harga minyak dianalisa akan naik sehingga USD80.00 se tong.

Mampui lar aku. Siapa lar suruh aku pi tukaq kereta dari Wira ke Unser. Kononnya nak space. Space pungkoq hang. Lain kali khabaq betui betui baru ler nak pi tukaq kereta mu tu hah. Mangkuk nak mampui. Hayun pun dok leh.

Ini nak masuk pantun 2 rangkap doh. " Cerita Pun Tak Guna, Tembak Pun Tak Kena" translation - Story no use, shoot also not get. lolz. Bahasa Bangsa Malaysia ini kan canggih. abenda lar brader. langsong tak rock, takkan nak sentimentol aje. Rock ker, trash leh gak. alternative er... tak toh. camne pun gue sekarang, senti sikit. masuk jazz dan soul. kalu boleh mantain muzik 80'an . tua lar tu.

Dengan harga baru kena naik dua kupang ler seliter minyak tu. Hancuq lar dompet kome.

Ni yang di maksud kan pakai loghat tapi entah loghat apa. semua nya ROJAK macam makanan.


ciao. selamat menaiki kenderaan awam ke kerja dan balik. jangan lupa tanya IRB boleh tolak tax ke kalu naik itu awam punya kederaan eh eh... kenderaan.

4 comments:

Shireen K said...

WAH sangat power ni... *tepukan gemuruh....

fooDcrazEE said...

*bow* *bow* Terima Kasiiiiiiiiiiiiih . Lolz

KY said...

tujuh puluh dollar la itu minyak, cam mana boleh tak naik?

Wang Pirang-Pirang said...

U should be more thankful with your Unser.. Space is priceless..

http://wangpirangpirang.blogspot.com/